Ensurt per un incendi de xemeneia a la urbanització de la Solana d’Escaldes

(AMB VÍDEO) Els bombers i el servei de circulació es mobilitzen per solucionar l’obstrucció d’una sortida de fums que, essencialment, ha generat una cridanera fumera

-
-
Els bombers i els agents de circulació del comú d’Escaldes s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda per apagar un incendi de xemeneia a la urbanització de la Solana d’Escaldes que ha estat més espectacular i cridaner, sobretot per la fumera que ha deixat anar, que no pas perillós i greu. Membres del cos de salvament i extinció d’incendis encara estan revisant la sortida de fum per avaluar l’estat de l’estructura i, alhora, garantir que les flames no revifaran de cap de les maneres.

L’avís s’ha donat pels volts de les 7 de la tarda després que es comprovés com la xemeneia, obstruïda, s’encenia. Una dotació dels bombers amb un camió escala s’ha desplaçat fins a l’indret per agafar el comandament de la situació amb la col·laboració del servei de circulació d’Escaldes, que ha assegurat la zona. Els bombers han extingit les flames i han estat revisant després l’estructura per assegurar que tot fos correcte.

 

Comentaris

Trending