Ensurt a Sant Julià en quedar atrapat al ‘nou clot sense jardí’ de la CG1

Un cotxe espanyol que aparentment volia fer una maniobra il·legal no ha estat al cas de l’esvoranc generat per la retirada exprés de la illeta i s’hi ha quedat encallat (AMB VÍDEO)

-
-
Ha estat només un ensurt i molt probablement el conductor del vehicle pretenia fer una maniobra que no tocava. Però el clot que ha quedat enmig de la CG1 a la sortida sud de Sant Julià, al darrer tram del nucli urbà, arran de la retirada exprés de l’illeta enjardinada que fa pocs dies que s’havia construït s’ha cobrat la primera ‘víctima’. Un cotxe matriculat a l’Estat espanyol s’hi ha quedat atrapat i l’han hagut d’ajudar la policia, el servei de circulació comunal i els bombers a sortir.

Molt probablement, els ocupants del vehicle, un Renault Mégane, han sortit d’un establiment de restauració de la zona i han volgut estalviar-se els metre que hi havia per poder fent un canvi de sentit reglat i passar a circular en direcció a Andorra la Vella. Sigui com vulgui, les rodes davanteres del cotxe han quedat encallades dins l’esvoranc. Ni de bon tros pensava el conductor -si ha tingut temps de fer-ho- que hi havia el forat que hi ha. I sols senyalitzat amb els mateixos cons que en altres moments indiquen separació de carrils.

No s’ha hagut de lamentar cap dany físic i, en principi, si n’hi ha hagut de materials han estat de molt poca consideració, encara que un que dificultava sortir del sotrac: la punxada d'almenys una roda. La dotació dels bombers que ha contribuït a fer sortir el cotxe de l’esvoranc passava per la zona de casualitat, ni tan sols estava fent un servei especial a l’efecte. L’incident, això sí, ha servit per criticar que un divendres s’hagi adoptat la mesura de retirar per sorpresa una illeta enjardinada recentment construïda. I que s’hagi deixat el forat que s’ha deixat en tota la longitud que té. Un divendres i abans d’unes eleccions…  

 

Comentaris (3)

Trending