Una mobilització a l’Ospitalet talla el subministrament d’electricitat a Andorra

Els vaguistes que protesten contra la reforma de les pensions han desconnectat la línia que uneix la població francesa amb el Principat que no s'ha vist afectat ja que hi ha l'enllaç amb Espanya

Vista àeria de la central de l'Ospitalet amb la canonada en primer terme.
Vista àeria de la central de l'Ospitalet amb la canonada en primer terme. EDF

La vaga en protesta contra la reforma de les pensions a França ha tingut repercussió a l'Ospitalet ja que uns treballadors han desconnectat dues línies que uneixen la població amb Andorra. El subministrament no s'ha vist afectat, pel moment, ja que el Principat també s'abasteix d'Espanya.

L'acció dels vaguistes no ha tingut conseqüències i no ha afectat, per exemple, el desenvolupament de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí que es disputen al sector de Soldeu-El Tarter al domini de Grandvalira. Els vaguistes no descarten més accions i entre elles talls de carretera en els accessos a Andorra coincidint amb el cap de setmana.

L'Ospitalet és una població de pas de la RN20 que enllaça l'Arieja amb Andorra amb entrada pel Pas de la Casa. Des de FEDA han confirmat que la desconnexió no té cap afectació al país. La companyia té un pla de contingència per aquests casos en què no hi ha subministrament des d'un dels dos països. Després de l'aprovació de la reforma de les pensions, els sindicats han optat per les accions sorpresa.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending