FEDA haurà de canviar dos dels principals carregadors de cotxes elèctrics perquè no funcionen bé

Fa uns dos mesos que els dispositius de càrrega ràpida del carrer de la Unió i de davant de Govern presenten anomalies davant d’alguns vehicles i no se n’acaba de saber el motiu

Comentaris

Un dels dispositius que no rutlla com caldria, en aquest cas al carrer de la Unió.
Un dels dispositius que no rutlla com caldria, en aquest cas al carrer de la Unió. Toni Solanelles

FEDA haurà de procedir a canviar durant el mes de maig dos dels principals carregadors de cotxes elèctrics o híbrids perquè fa temps que no funcionen. Almenys que hagi transcendit, no s’ha acabat d’aclarir l’origen de la fallada, que no afecta a tots els vehicles però sí a uns quants, i per tal de donar una solució definitiva al problema seran retirades les màquines i substituïdes per unes de noves que la distribuïdora energètica estatal està esperant que arribin.

Els dos dispositius que fallen són els de càrrega ràpida ubicats al carrer de la Unió, al cantó d’Escaldes, i el que hi ha davant de Govern, a l’inici d’un dels carrers que porten cap a Prada Casadet. Hi ha tot un seguit de vehicles, tots els models de Tesla segur però d’altres també, encara que no se sap amb exactitud quins, que no es carreguen o que si ho fan ho fan molt lentament o mai totalment.

El que sí que s’ha pogut determinar és que la falla que afecta els dos dispositius fa dos mesos que es va detectar i que aquell vehicle que no s’ha carregat un cop ja mai més no es pot carregar en aquella màquina perquè fallarà constantment, contínuament i, per tant, per aquell vehicle en qüestió el carregador ja no era útil.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending