En Comú per Ordino anuncia que la Casa de la Muntanya serà una realitat el febrer

Serà el punt de trobada del muntanyisme i el turisme de natura

Escabrós, Duró i Serracanta a la porta de Casa Ferino d'Ordino.
Escabrós, Duró i Serracanta a la porta de Casa Ferino d'Ordino.
La candidatura d’En Comú per Ordino ha explicat aquest dimecres el projecte de la Casa de la Muntanya, impulsat durant aquest mandat i que serà una realitat a partir del mes de febrer, tal com ha informat el número 6 de la llista, Jordi Serracanta. Un espai que es vol convertir en un gran “punt de trobada del muntanyisme i el turisme de natura” d’Ordino, però també de tot Andorra.

L’edifici, ubicat a Casa Ferino i ara en obres, albergarà l’Oficina de Turisme i oferirà recursos dedicats a la muntanya dins del concepte de la sostenibilitat i la preservació de l’entorn natural, que és el que En Comú per Ordino defensa que s’ha de potenciar com a motor de la parròquia per captar visitants. També oferirà informació sobre el projecte d’‘Ordino, territori reserva de la biosfera’, presentat a la Unesco fa uns mesos i que està pendent de ser aprovat aquest estiu.

La Casa de la Muntanya també serà un punt de trobada d’entitats perquè hi desenvolupin la seva activitat, i reservarà un espai a la innovació. Tal com ha detallat Jordi Serracanta, el visitant podrà fer “viatges virtuals” fins a pics com, per exemple, el de la Font Blanca. I, a partir d’aquí, podrà contractar un guia perquè el porti a fer el cim.

D’aquí a tres mesos, la Casa de la Muntanya ja estarà operativa i “ens ajudarà a donar a conèixer les muntanyes del nostre país”, ha conclòs Serracanta, que ha estat acompanyat a l’acte pel número 3 de la llista, Samuel Duró, i el número 10, Antoni Escabrós.

Comentaris

Trending