En Comú per Encamp pretén soterrar l’aparcament de la plaça Coprínceps del Pas per convertir-la en un espai d’oci

L’indret hauria d’esdevenir “el centre neuràlgic” del poble amb una zona de serveis i de lleure per a infants i gent gran

-
-
Dinamitzar el Pas de la Casa és una de les grans prioritats de la llista d’En Comú per Encamp. Dins les diverses accions que es faran per fer “un Pas de futur”, tal com ha refermat la cap de llista, Laura Mas, es contempla fer de la plaça Coprínceps “el centre neuràlgic” del poble, amb zona de serveis i de lleure per a infants i gent gran. En d’altres paraules, es vol convertir la plaça, des d’on s’ha fet l’acte, en el punt de trobada de tots els ciutadans del Pas de la Casa. 

La plaça Coprínceps és ara una gran zona d’aparcament. El gestiona un privat mitjançant concessió. Mas ha explicat que es parlarà amb ells perquè aquest pàrquing passi a estar soterrat. Així, la plaça es podria reconvertir en el gran espai de referència del Pas de la Casa, “de gran envergadura”. S’hi organitzaran activitats de lleure, promocionals, fires i el mercat de Nadal, així com d’altres propostes per “dinamitzar” la zona. L’objectiu és reforçar la “cohesió social” dels ciutadans del poble. I també pensant en els turistes, perquè tinguin un punt de referència.

Comentaris

Trending