Empresonats els dos joves que guardaven marihuana en un hotel on s’allotjaven

Se’ls va detenir a primera hora del matí de dissabte després que la policia alertés que un d’ells estava causant problemes a l’establiment, al carrer de la Unió a Escaldes

-
-
Els dos joves residents que van ser detinguts a primera hora del matí de dissabte després que la policia descobrís que guardaven marihuana en un hotel d’Escaldes estan ingressats al centre penitenciari acusats de tràfic d’estupefaents. Les detencions es van practicar després que responsables de l’establiment avisessin la policia que un dels nois estava causant problemes.

Agents del cos es van presentar a l’hotel, al carrer de la Unió, i van qüestionar el jove causant de l’aldarull a la seva habitació. Eren poc abans de les 6 del matí i el noi, de 19 anys, va acaba lliurant en un primer moment poc més de 300 grams de marihuana. Poc més d’una hora i mitja després es va presentar a l’establiment un altre jove, de la mateixa edat i també resident al Principat, que va admetre està relacionat amb els mateixos fets.

Davant de tot plegat, la policia va revisar l’habitació amb un gos especialitzat en la detecció de drogues que va marcar que hi havia més estupefaents a l’interior d’una nevera. Efectivament, els agents hi van localitzar 267 grams més de marihuana. Tot plegat prop de 600 grams de l’esmentat producte, bona part d’ells preparats en bossetes per ser comercialitzades. En principi, segons les fonts, només un dels dos nois estava formalment allotjat a l’hotel en qüestió.

Tots dos van quedar detinguts acusats d’un delicte contra la salut pública. Després de completar l’expedient policial, el cos va posar a disposició judicial els dos arrestats a darrera hora de la tarda del mateix dissabte. Hores més tard, ja durant la jornada de diumenge, el batlle de guàrdia va decretar el processament i empresonament dels dos nois, acusats de traficar amb drogues.

Etiquetes

Comentaris

Trending