Empresonat el noi que va amenaçar amb ganivets els companys de pis

El jove detingut té reaccions desproporcionades i molt agressives de forma habitual amb el seu entorn i qualsevol que el qüestioni

El darrer empresonat per tràfic de cocaïna també tenia antecedents per alteració de l\'ordre públic
El darrer empresonat per tràfic de cocaïna també tenia antecedents per alteració de l\'ordre públic
El jove resident de 20 anys que la matinada de divendres va haver de ser detingut després d’amenaçar, entre altres coses, els seus companys de pis amb ganivets ha estat empresonat. La Batllia va valorar, entre altres coses, el nivell de perillositat que suposava l’home, que sol tenir reaccions desproporcionades i molt agressives tant amb el seu entorn com amb qualsevol que el qüestioni. 

De fet, va ser enviat al centre penitenciari divendres mateix durant la tarda, segons algunes fonts. I a la presó se li està fent el seguiment corresponent que es va a qualsevol nou intern i també per veure l’evolució del seu comportament. De manera genèrica va ser detingut per un delicte contra la llibertat i un altre contra la funció pública, atès que va plantar cara als agents de la policia que van intervenir.

Els fets van succeir pràcticament a les 3 de la matinada de divendres en un domicili familiar d’Andorra la Vella. La policia va ser requerida ja que l’interessat havia amenaçat de mort verbalment tothom qui hi havia al pis i va esgrimir diversos ganivets de cuina contra dos companys de pis. En intervenir, l’interessat també va tenir unes reaccions desproporcionades envers els agents interventors, als quals també va amenaçar. 

 

Comentaris

Trending