Venudes 60 accions més de la Mútua Elèctrica corresponents a una cessació de pagaments

La fallida de la propietat de l'Hotel Pol ha posat al mercat 380 títols, 235 dels quals encara no han trobat comprador

Comentaris

La minicentral d'Aixovall de Mútua Elèctrica.
La minicentral d'Aixovall de Mútua Elèctrica. Comú de Sant Julià de Lòria

Continua el degoteig en la venda de 380 accions de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria. En la darrera subhasta es van adjudicar tres lots més amb 60 títols però la resta (235) van quedar deserts, entre ells dos per un valor total de 50.000 euros. Han sortit a la venda en el marca de la cessació de pagaments i fallida de l'hereu dels titulars administratius de l'Hotel Pol. L'import de les darreres accions adjudicades és de 30.295 euros

Cada acció s'ha venut per 505 euros, una quantitat superior al preu que figura en la memòria de l'empresa que es de 309,52 euros. Tot i això, el preu ha anat baixant en les diferents subhastes. El mes d'abril, cinc accions van assolir el preu rècord de 720 euros cadascuna. Van sortir a subhasta en el marc del procés concursal per una fallida. La Mútua en una carta adreçada als seus accionistes, explicava que l'acte va despertar força interès entre els assistents, molt motivats tant per l’adquisició de les accions com per poder esdevenir socis de l’empresa, provocant que el preu final fos bastant més elevat que el de sortida, atenent les diferents dites que es van produir.

Curiosament, i de cara a la subhasta de les accions de la fallida de l'establiment hoteler, una empresa d'auditors van fixar el preu de cada títol en 721 euros. En la primera cita se'n van vendre Això 70 accions per 46.401 euros (662 euros cada una), lluny del preu de l'abril. Però en la darrera, les dites encara han anat més a la baixa amb 505 euros.

El saig ja ha posat en coneixement del consell d'administració de l'empresa que els adjudicataris dels lots ja han procedit a abonar la rematada final i se'ls ha notificat l'acord d'adjudicació definitiva dels lots corresponents tot fent especial incís al dret d'adquisició preferent de què disposen els socis de l'empresa. Ara caldrà fixar una data per a la nova subhasta dels lots que han quedat pendents i amb el dubte sobre el preu, que pot continuar a la baixa. L'any passat es van distribuir 22 euros per cada acció.

Comentaris

Trending