El restaurant d’Arcalís malmès per una allau es posa en marxa de forma parcial

L’establiment recupera aquest dissabte el ‘fast food’ i la braseria i a primera hora del matí la cafeteria al primer pis, a banda dels sanitaris, que també estaran en funcionament

Comentaris

L'allau va entrar per la part posterior del restaurant.
L'allau va entrar per la part posterior del restaurant. Altaveu

El restaurant de la Coma d’Arcalís reobre portes aquest dissabte. Ho farà de manera parcial després que presumiblement la matinada del 9 al 10 de gener una allau es colés a dins de les instal·lacions malmetent-les en part. També parcialment es posarà en marxa l’establiment. Encara que no tots els serveis estaran en funcionament, sí que bastanta cosa estarà activa, segons que han confirmat fonts de Grandvalira, domini al qual pertany el restaurant.

L’allau va accedir a l’edifici per la part del darrere de la construcció, ensorrant algunes de les parets i col·lant-se per la cuina cap a la zona del menjador. Ho deuria fer, però, a tant poca velocitat que no va arribar a malmetre ni les cadires de l’espai central del restaurant. Les pressions que va causar, això sí, van acabar trencant totes les vidrieres. No obstant, segons els estudis que s’han fet, ni els fonaments ni les parets mestres no van quedar danyades.

D’aquí que s’hagin fet les reparacions necessàries i més urgents i aquest dissabte, encara no dues setmanes després dels fets, es reactivi parcialment el servei al restaurant. Aquest dissabte s’obrirà el ‘fast food’ i la braseria. I a primera hora i al primer pis hi funcionarà la cafeteria. També els sanitaris estaran en servei.

Comentaris

Trending