Reig Capital Group liquida a una societat que va constituir per reformar un edifici a Madrid

El grup capitanejat per l’empresària andorrana Maria Reig decideix prescindir de totes aquelles filials que no tenen actius, com és el cas d’Erginedom, que té uns deutes comptables d’uns 14 milions d’euros que no afecten a tercers

Comentaris

Reig Capital Group té la seu oficial als Països Baixos.
Reig Capital Group té la seu oficial als Països Baixos.

El hòlding empresarial amb seu holandesa i capitanejada per Maria Reig Reig Capital Group ha decidit liquidar una societat que essencialment va constituir el 2006 per adquirir i reformar un edifici a Madrid que posteriorment va vendre a l’entitat bancària Unicaja. La decisió de liquidar Erginedom, que així s’anomena la societat en qüestió, és purament estratègica. De fet, el grup empresarial originàriament andorrà preveu liquidar totes aquelles filials que no tinguin actius. 

Segons que publica el suplement digital Metrópoli del diari El Español, el jutjat mercantil número 3 de Barcelona acaba de decretar el concurs de creditors voluntari d’Erginedom, que està domiciliada al passeig de Gràcia de la capital catalana, on té una de les seves seus el grup empresarial de Maria Reig. Segons l’esmentat mitjà, l’entitat declara un forat patrimonial de cinc milions. Els actius es limiten a nou milions mentre que els deutes arriben als catorze.

Més enllà de l’objecte principal pel qual va ser constituïda al seu dia Erginedom, la compra i rehabilitació de l’esmentat edifici madrileny, la societat la feia servir el grup com a tenidora de participacions en altres firmes que són controlades pel propi grup. De fet, fonts empresarials han assegurat que els deutes que té la societat que ara es liquida són comptables entre societats del mateix hòlding. És a dir, són apunts interns que, segons les fonts, no afecten tercers.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending