Pyrénées obrirà el nou Punt de Trobada amb tres plantes i 250 treballadors

Un Carrefour i un McDonald’s seran els reclams de la primera fase d’Epizen, que s’ha de posar en marxa durant el mes de març sumant-hi algun comerç de moda, de parament de la llar i d’electrònica de consum i una pefumeria

Treballs a l'interior d'un edifici.
Treballs a l'interior d'un edifici. ALTAVEU

Pyrénées té previst obrir el nou Punt de Trobada, batejat com a Epizen, amb tres plantes operatives: baixa, primera i segona, on hi haurà un gran supermercat, moda, electrònica de consum, perfumeria, parament de la llar i restauració. La voluntat és posar en marxa aquesta primera fase el centre comercial durant el proper més de març, perquè pugui estar en dansa per Pasqua. L’obertura de la primera fase del nou centre comercial donarà feina a unes 250 persones.

Des de fa unes setmanes part d’aquests empleats s’estan incorporant al nou projecte amb l’objectiu de formar-se en les diferents àrees de treball. La resta de les plantes, en les que se seguirà treballant un cop oberta la baixa, la primera i la segona, s’obriran al públic un cop s’acabin tots els treballs i es condicionin els espais que ocuparan la resta d’operadors comercials, entre els quals hi haurà reconegudes firmes de moda, de tecnologia, d’esports, de ‘home improvement’ i de restauració, entre altres. Carrefour i McDonald’s seran els dos primers gran reclams

La façana comença a canviar de cara.

Relacionat

La propera Pasqua, la nova data no escrita per posar en marxa el nou Punt de Trobada

La cerca i captació de persones interessades en treballar a Epizen s’ha fet inicialment a Andorra entre ex-empleats de l’anterior centre comercial i candidats que s’han interessat per l’oportunitat laboral. També s’ha ampliat l’oferta a persones transfrontereres i davant la dificultat de trobar determinats perfils professionals, i per tal de no afectar altres companyies del sector, actualment s’ha llençat una oferta en països del nostre entorn.

EDIFICI SEGUR

Els danys i mancances estructurals que presentava l’edifici que acollirà el futur centre comercial Epizen, i que van anar apareixent a mesura que es duia a terme l’enderroc, han alentit el calendari previst per als treballs de reforma i condicionament de l’immoble. La necessitat de rectificar, reforçar, reconstruir i sanejar els elements malmesos, inestables o que no complien les mesures de seguretat ha afectat el ritme dels treballs, segons un comunicat emès pel Grup Pyrénées.

A aquest fet cal afegir-hi l’endarreriment en l’arribada d’alguns materials de construcció. Tot plegat ha dut a Grup Pyrénées a posposar l’obertura del nou centre fins al mes de març, quan es pugui garantir la seguretat de l’immoble i la dels treballadors i visitants. Els treballs a l’interior de l’edifici avancen en paral·lel als de l’exterior i al ritme previst. Un cop les tasques d’enderroc i retirada de runa i desmunt ja han conclòs, des de fa diverses setmanes s’estan duent a terme les diferents instal·lacions tècniques i s’han començat a col·locar els nous elements que conformaran el nou centre comercial, tals com expositors, prestatgeries o refrigeradors, entre altres.

Comentaris (1)

Trending