La propera Pasqua, la nova data no escrita per posar en marxa el nou Punt de Trobada

Els suports que han de dotar el centre comercial de la seva imatge futurista ja són visibles tant a la façana com al terrat

La façana comença a canviar de cara.
La façana comença a canviar de cara.

Malgrat que els promotors del nou centre comercial Epizen a Sant Julià de Lòria, l’hereu del Punt de Trobada, s’obstinen a no voler fixar un calendari d’obertura de recinte, que ja és clar que no estarà ni per la Puríssima ni per Nadal, la nova data no escrita que s’ha fixat com a repte és la popera Pasqua, a mitjan abril que ve.

Els treballs de remodelació de l’edifici, que s’ha aterrat en gran part, mantenint pràcticament només l’esquelet essencial, continuen. I encara que no ho semblin, han assegurat les fonts consultades, avancen amb un ritme de treball molt alt i amb molts operaris de diferents empreses treballant-hi. Però la feina és de molta envergadura. També és clar, han assegurat les fonts, que el proper abril no estarà tot el recinte refet. Però s’espera que almenys el Carrefour i el McDonald’s que hi ha projectats sí que es puguin posar en marxa.

Fer bé la remodelació i garantir la seguretat, però, continua sent primordial per als promotors d’Epizen, que tindrà una imatge en certa manera futurista. De fet, ara ja són visibles els suports que han de donar forma a la futura façana. De fet, els mateixos elements també estan instal·lats també al terrat del que va ser durant més de tres dècades un icònic centre comercial.

Comentaris (2)

Trending