Pyrénées inicia aquest matí la preselecció d’exempleats del Punt de Trobada

L’empresa contactarà ara per ara amb aquelles persones que hagin enviat el currículum i preveu obrir la setmana que ve una oficina d’informació a les mateixes instal·lacions del centre comercial lauredià sempre que n’hagi rebut ja la possessió

Pyrénées continua preveient mig miler de persones per a la plantilla del futur centre comercial a Sant Julià.
Pyrénées continua preveient mig miler de persones per a la plantilla del futur centre comercial a Sant Julià. Toni Solanelles

Pyrénées inicia aquest matí la preselecció d’exempleats del Punt de Trobada. L’empresa que té previst explotar les instal·lacions del centre comercial lauredià tancat des de la setmana passada i formalment desmantellat des d’aquest dilluns continua mantenint la voluntat, afirma, de contractar mig miler de persones per al conjunt del grup. La setmana que ve Pyrénées preveu obrir una oficina d’informació a Sant Julià mateix sempre que hagi rebut la possessió de l’immoble.

De moment, segons fonts del grup empresarial amb el buc insígnia a l’avinguda Meritxell, es contactaran totes les persones que hagin fet arribar el seu currículum. La setmana vinent, amb la previsió de tenir oberta una oficina d'informació i orientació laboral al Punt de Trobada mateix, amb la voluntat de destinar-hi tres tècnics de recursos humans, s’ampliarà el ventall de possibles contactes.

Imatge del Punt de Trobada abans de ser desmantellat.

Relacionat

“Ningú mai podrà reemplaçar el Punt de Trobada”

Pyrénés assegura que vol oferir la possibilitat a tots els extreballadors del Punt que es puguin incorporar al nou projecte comercial (i preveu crear 500 llocs de treball) i/o que s’incorporin al grup per treballar en altres centres de treball (Pas de la Casa, Andorra 2000, Grans Magatzems Pyrénées…). “De fet, es vol afavorir la mobilitat interna dels treballadors de la plantilla de Pyrénées entre els diferents centres de negoci i afavorir el progrés professional de cada empleat”, han assegurat les fonts consultades.

En relació amb la posada en marxa del centre que fins ara havia acollit el Punt de Trobada, la previsió és fer-ho durant el primer trimestre del 2021. Per tant, les fonts consultades han descartat fer-hi res per la campanya de Nadal. “No és possible perquè cal revisar tot abans de reobrir (seguretat, enllumenat, instal·lacions…) i aquesta feina portarà uns mesos perquè s’aprofitarà per fer tots els treballs de reforma i actualització”, han indicat les fonts, que han deixat clar que “la reobertura serà el primer trimestre del 2021”.

Comentaris (3)

Trending