“Ningú mai podrà reemplaçar el Punt de Trobada”

El màxim responsable de les societats explotadores de l’icònic centre comercial que avui definitivament ha ‘abaixat la persiana’ agraeix l’esforç de milers de persones durant tres dècades i assegura que la família Cachafeiro marxa “amb el cap ben alt”

Imatge del Punt de Trobada abans de ser desmantellat.
Imatge del Punt de Trobada abans de ser desmantellat.

El màxim responsable de les societats explotadores de l’històric Punt de Trobada, Jordi Cachafeiro, ha acomiadat l’icònic centre comercial, avui que oficialment n’ha entregat la possessió a la Batllia, tot assegurant que la seva família, tot i veure’s “obligada a tancar”, deixa l’establiment amb el cap ben alt. En un missatge a través de les xarxes socials ha agraït l’esforç, suport i dedicació de milers de persones durant tres dècades i ha afirmat que “ningú mai podrà reemplaçar el Punt de Trobada”.

Cachafeiro escriu que “avui, 30 de novembre de l'any 2020, després de 30 anys ens hem vist obligats a tancar”. “La meva família i jo marxem amb el cap molt alt per com ens hem comportat complint amb l'execució de la sentència, per com hem complert amb tots i cadascun dels treballadors, pagant fins a l'últim cèntim de les seves indemnitzacions, pagant a tots els  proveïdors i complint fins al final amb les nostres obligacions”, escriu l’empresari, que recorda que “ens ho han posat difícil, molt difícil, i ho sento pels que pensaven que no ens en sortiríem, lamentablement per a aquestes persones ho hem aconseguit”.

“Ens hem comportat complint amb l'execució de la sentència, per com hem complert amb tots i cadascun dels treballadors, pagant fins a l'últim cèntim de les seves indemnitzacions, pagant a tots els  proveïdors i complint fins al final amb les nostres obligacions”

Jordi Cachafeiro fa un llarg agraïment. “Vull dedicar aquestes paraules a tots els empleats del Punt de Trobada que durant aquests 30 anys heu fet possible que hàgim estat un referent a Andorra i fora d’ella”. Fa un agraïment més especial encara “als que us heu quedat fins al final al meu costat, desitjar-vos a partir d'ara un futur esperançador, que pugueu trobar aviat una ocupació en aquest període de pandèmia i desitjar-vos de tot cor tot el millor sempre, sou els millors i sempre serem la família del Punt de Trobada”.

També agraeix el suport als “als milers de proveïdors” amb els quals durant trenta anys “hem crescut junts en aquesta aventura i va ser un plaer poder tractar amb cada un d’ells”. També té un sentit record per als “milions de clients que durant aquests 30 anys ens han visitat i ens han estat fidels, moltes gràcies a tots perquè sé que mai ens oblidareu”. I encara més sentit és el “pensament per al meu pare: vull agrair-li aquests 30 anys al seu costat, sempre va ser i serà el meu mestre ja que cada dia aprenc al seu costat.”

Justament, el record al pare, Antonio Cachafeiro, s’emmarca en l’impuls inicial del centre comercial. “Ningú mai podrà reemplaçar el Punt de Trobada perquè és i serà sempre un símbol d'aquest país i per molt que passin els anys aquest edifici construït pel meu pare se seguirà dient el Punt de Trobada”. Els representants legals de les societats desnonades han entregat formalment aquesta tarda la possessió de l’edifici, simbolitzant-ho amb el lliurament oficial de les claus adjuntant-les a un escrit, a la Seu de la Justícia. La comunicació pública de l’empresari acaba amb tota una declaració d’intencions: “Els que vinguin al darrere, que cullin el que han sembrat, ja que no mereixen altra cosa.”

Comentaris (10)

Trending