Pyrénées busca a l’Alt Urgell treballadors pel centre comercial que obrirà a l’antic Punt de Trobada

El grup empresarial obrirà la setmana vinent un punt d’atenció a la Seu per recollir currículms i entrevistar possibles candidats a formar part de la plantilla de nous grans magatzems

Imatge del Punt de Trobada abans de ser desmantellat.
Imatge del Punt de Trobada abans de ser desmantellat.

Pyrénées segueix buscant treballadors pel centre comercial que obrirà a l’antic Punt de Trobada. I la recerca s’ha ampliat ara a l’Alt Urgell. Per això, la setmana vinent obrirà un punt d’atenció per a les persones interessades a la Seu, amb la intenció de recollir currículums de cara al procés de selecció.

En concret, el grup empresarial ha gestionat la iniciativa amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’acord és que la setmana vinent, entre el 15 i el 19 de febrer, s’obrirà el punt d’atenció. Estarà ubicat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu i Aran (CETAP), a la tercera planta de l’edifici de les Monges de la capital alturgellenca.

Això sí, els interessats hauran de demanar cita prèvia, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de gent gens recomanables en l’actual context sanitari. Un cop inscrits, se’ls enviarà una notificació amb el dia i l’hora per presentar-se al punt d’atenció. La demanda s’ha de fer via internet.

Pyrénées fa setmana que ha engegat el procés per a les contractacions necessàries per a l’obertura del futur centre comercial, que s’obrirà a l’edifici ocupat fins al passat novembre pel Punt de Trobada. A ell han pogut optar la plantilla dels antics grans magatzems però ara s’amplia el radi de recerca. Els perfils laborals sol·licitats són diversos, entre els quals professionals de logística, alimentació, vendes o atenció al client.

Comentaris (23)

Trending