El Punt de Trobada engega una “liquidació total” fins al tancament, fixat pel 25 de novembre

L’establiment inicia una campanya a premsa i xarxes socials anunciant “preus increïbles” per desfer-se de l’estoc denunciant que se’ls faci plegar veles just abans de Nadal

Una vista del Punt de Trobada.
Una vista del Punt de Trobada. Cristian Cortés

Dimecres, 25 de novembre. Aquest serà el darrer dia d’obertura al públic del Punt de Trobada. Via xarxes socials i, també, amb anuncis a diferents mitjans, especialment catalans, els gestors de l’establiment estan fent una darrera campanya per informar d’una “liquidació total”, que també s’ofereix als majoristes.

En l’anunci s’explica que “el centre comercial Punt de Trobada d’Andorra tanca definitivament les portes el pròxim 25 de novembre”. També s’insta a la gent -està especialment dirigit a turistes i visitants- a aprofitar “la nostra liquidació total” amb “preus increïbles”. També s’indica que hi ha “preus especials” per a majoristes.

Al perfil de Facebook, hi ha també un missatge on expliquen que “en execució de la sentència pronunciada pel Tribunal Unipersonal de la Batlle, esdevinguda ferma, EXECO, SAU I CORI, SAU entren en període de liquidació final i desallotjaran definitivament el Centre Comercial E.LECLERC PUNT DE TROBADA, que va obrir al públic l'1 d'agost 1990, el proper dia 30 de novembre del 2020”. En l’escrit no s’estan de llançar una crítica a les resolucions judicials apuntant que aquest tancament es fa després que “no han concedit el termini que se’ls havia demanat en última instància fins al 28 de febrer del 2021”.

121574359 4519645201443718 2633526450145696592 o

Recorden que aquesta petició denegada perseguia “poder fer una liquidació i desallotjament ordenats i viables” així com, “sobretot, evitar que els 350 treballadors del centre comercial no es quedessin sense feina a les portes de Nadal” i que l’establiment, “situat a l'entrada del país, no quedés tancat i fosc durant les festes”. També la menten que “no ha estat possible arribar a un acord amb la propietat, la família Mallol i amb el nou explotador, Pyrénées, perquè volien supeditar la pròrroga a unes condicions que no es podien acceptar”. Una d’elles, asseguren, era “la prestació d'una elevada fiança totalment capriciosa i injustificable”.

Façana principal del Punt de Trobada, a Sant Julià.

Relacionat

El Punt de Trobada anuncia que tanca portes el 30 de novembre després de l’última “patacada” legal

A la vegada, expressen l’agraïment “a totes les persones que durant tot aquest procés ens han manifestat el seu suport i, de manera molt particular, a la plantilla dels nostres treballadors”. Sobre ells, asseguren que “hem lluitat fins a l'últim moment sobretot tenint en compte la difícil conjuntura actual agreujada pels efectes de la pandèmia, especialment en portes de les celebracions del Nadal”.

Per tant, els gestors no mantindran el centre obert fins al darrer dia (30 de novembre). D’aquesta forma, de dijous a dilluns es treballarà per acabar de desallotjar totalment l’espai i, així, poder fer entrega de terreny i edifici als seus nous inquilins.

Comentaris (4)

Trending