La pandèmia incrementa un 35% els accessos i operacions a la banca digital de MoraBanc

L’enviament de diners a través de transferències i traspassos s’ha augmentat un 48% i la plataforma ha registrat un increment de clients del 16% els darrers 12 mesos

Comentaris

Oficina de MoraBanc a Canillo.
Oficina de MoraBanc a Canillo. Altaveu

MoraBanc ha informat que l’ús de les solucions digitals per accedir als comptes bancaris i dur a terme operacions durant la pandèmia causada pel coronavirus es va incrementar un 35% a l’entitat en comparació amb els 2019. Així doncs, en el seu balanç anyal de l’ús de les plataformes digitals, MoraBanc destaca la “clara tendència a l’alça” del traspàs de moltes operacions del gestor físic al canal digital, accelerada pel confinament i les restriccions. 

Tanmateix, les millores en la usabilitat i en l’operativa també han estat un “element d’èxit” de la plataforma en línia de l’entitat bancària, que ha vist com les transaccions de compravenda de valors ha crescut un 148% el 2020 per la situació dels mercats i sobretot per l’augment de fins a 7.000 valors que ara estan disponibles al ‘Broker Online’ de MoraBanc. 

Pel que fa a les operacions més habituals, l’enviament de diners (transferències i traspassos) durant el 2020 ha augmentat un 48% si es compara amb les mateixes operacions fetes el 2019. Segons l’entitat, “aquesta pujada demostra com la digitalització dels clients és cada cop més gran”. Les consultes també han crescut fins a un 32,8%, destacant les relatives a les ordres de valors, que augmenten un 37,3% i tornen a evidenciar el “bon funcionament” de l’oferta digital de MoraBanc en matèria d’inversió. 

 A més dels accessos i les operacions, el nombre d’usuaris també s’ha incrementat en els darrers 12 mesos un 16%, xifres que “demostren que la banca digital ha estat una solució útil en aquests mesos de confinament i mobilitat limitada”. 

Comentaris (1)

Trending