El nou Andorra 2000 transformat en Carrefour s’inaugurarà dimarts o dimecres de la setmana vinent

A l’històric hipermercat de l’avinguda Tarragona i el carrer Riberaygua d’Andorra la Vella ja s’hi poden trobar molts productes de la casa francesa, que també té ja obert un restaurant ‘Bon Appétit’

El grafisme de Carrefour ja és visible a l'Andorra 2000.
El grafisme de Carrefour ja és visible a l'Andorra 2000. Toni Solanelles

L’històric Andorra 2000 encara la recta final de la seva transformació en el primer Carrefour que obrirà com a tal al Principat. Dimarts o dimecres de la setmana que ve -el dia s’ha d’acabar de concretar- es farà la inauguració oficial del primer centre que com a tal tindrà la casa francesa al país, i que s’emmarca en un acord entre el grup Pyrénées i Carrefour Partenariat International. Els Carrefour Express fins ara existents a Andorra procedeixen d’acords amb franquiciats espanyols.

A l’Andorra 2000 en l’actualitat ja s’hi poden comprar productes Carrefour. De fet, ja fa dies que la firma abasteix en part l’històric hipermercat de l’avinguda Tarragona i el carrer Riberaygua d’Andorra la Vella. A banda, des de fa unes setmanes hi ha obert un bar-restaurant ‘Bon Appétit’, que també forma part de la cadena de distribució alimentària francesa. El local de restauració ocupa l’espai que fa xamfrà amb el carrer de la Sardana.

L'accés de l'Andorra 2000 per l'avinguda Tarragona, aquesta tarda.

Relacionat

L’Andorra 2000 serà un Carrefour a partir del setembre

L’establiment, que mantindrà la denominació d’Andorra 2000 encara que sigui com a cognom, està acabant de posar-se a punt. Operaris de diverses empreses de serveis estan acabat de polir els darrers detalls, especialment referents a la retolació mentre a l’interior els empleats de l’hipermercat acaben de posar en solfa la nova distribució dels lineals, dels prestatges, que ja fa alguns mesos que van adoptar nous formats i situacions.

A banda de ‘compartir’ el local de 6.000 metres amb entrades i sortides per l’avinguda Tarragona i el carrer Riberaygua, Pyrénées i Carrefour Partenariat International tenen intenció de compartir altres projectes. D’entrada, la pretensió és mirar de ser presents conjuntament a tantes parròquies com sigui possible. Inicialment, el buc insígnia hauria de passar a ser l’immoble ara ocupat pel Punt de Trobada com els explotadors d’aquest deixin finalment l’establiment.

Comentaris (2)

Trending