Inici de la segona i tercera fase del Programa de Digitalització d'Empreses

A partir d’ara, els negocis que han participat en la primera etapa rebran assessorament especialitzat i se’ls farà un full de ruta per modernitzar-se amb l’opció de finançar-ho via un crèdit tou

Galabert, Marquina i Ballestà en la presentació del programa de digitalització.
Galabert, Marquina i Ballestà en la presentació del programa de digitalització.

El Programa de Digitalització d’Empreses (PDE), impulsat per Andorra Digital, amb la col·laboració d’Andorra Business i la Cambra de Comerç activa les dues darreres fases del procés. Aquestes consisteixen en l’assessorament digital personalitzat i en la implementació dels serveis i solucions per a cadascun dels negocis que han començat el seu procés de modernització. Poden participar les societats que ja hi eren a la primera de les fases, el qüestionari d’autodiagnosi per conèixer quin és el grau de maduresa digital.

A partir d’ara, els negocis rebran assessorament personalitzat i subvencionat per part de l’empresa homologada que vulgui escollir i també tindran accés a un pla de finançament amb crèdits tous per executar el full de ruta que s’hagi traçat. Concretament durant la fase dos, el proveïdor escollit escoltarà l’empresari, analitzarà el punt de partida digital del negoci, formularà un seguit d’accions i, finalment, lliurarà un pla d’acció calendaritzat per assolir la transformació digital.

Aquesta fase està subvencionada en funció del tipus d’empresa: un 40% del total del cost per a les de més de 100 treballadors; un 50% per a empreses d’entre 26 i 100 treballadors i un 75% per a les micros i les pimes, d’entre 1 i 25 treballadors.

En relació a la tercera fase del pla, una vegada el proveïdor hagi elaborat el full de ruta personalitzat, s’oferirà unes línies de finançament amb crèdits tous al 0,95% d’interès, perquè els empresaris puguin implementar les accions previstes. A més, el Govern assumirà el pagament dels interessos durant els dos primers anys del crèdit.

Etiquetes

Comentaris

Trending