La gala dels premis CEA se celebrarà el 17 de setembre

L’acte, que estava previst pel 19 de març i es va ajornar per culpa de la crisi del coronavirus, tindrà lloc amb “les mesures oportunes de seguretat per a tots els assistents”

Els guardonats en una edició anterior dels premis CEA.
Els guardonats en una edició anterior dels premis CEA. CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ja té data per al lliurament dels seus premis. L’acte s’havia de celebrar inicialment el 19 de març i va cancel·lar-se per culpa de l’esclat de la crisi del coronavirus. L’entitat ha fixat el 17 de setembre com a nou dia per fer una cerimònia amb la qual volen escenificar la tornada a la normalitat.

Això sí, es té clar que aquest acte tindrà lloc amb les “mesures oportunes de seguretat per a tots els assistents”. Així, el sopar de gala i el lliurament de guardons vol servir per reprendre l’activitat social de la patronal, tot i que, recorden, aquesta “no ha deixat de treballat les darreres setmanes a favor de l’empresariat per tal d’aportar el suport necessari per pal·liar els efectes de la Covid-19”.

“Els premis es presenten amb la memòria d’activitats del 2019. Estem valorant el format que ha de tenir per complir amb totes les normes sanitàries perquè no hi hagi cap mena de problema”, ha explicat el president de la CEA, Gerard Cadena.

Etiquetes

Comentaris

Trending