Crèdit Andorrà passa a dir-se Creand©

La nova marca única i global ha de permetre al grup financer “fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra i a continuar creixent de manera focalitzada en les principals places on té presència”

Una imatge de la seu central de Crèdit Andorrà, aquest matí, amb la imatge de la nova marca sobreposada.
Una imatge de la seu central de Crèdit Andorrà, aquest matí, amb la imatge de la nova marca sobreposada. Toni Solanelles

Crèdit Andorrà deixa de dir-se Crèdit Andorrà. A partir d’ara unificarà la marca a escala internacional amb la nova denominació Creand©. La nova marca única i global ha de permetre al grup financer, assegura en un comunicat, “fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra, on el banc és pioner en innovació i servei al client, i a continuar creixent de manera focalitzada en les principals places on té presència”. També té un cert risc de perdre identitat. La denominació s’associa més a processos creatius que a bancaris.  

En tot cas, amb la nova denominació Creand©, l’entitat “vol transmetre els valors que l’han definit en el decurs de més de 70 anys de trajectòria: un banc de caràcter andorrà obert al mon, líder i referent al país, pioner i amb una clara voluntat de servei i de compromís amb les persones i el país”. Uns valors als quals la nova marca dona continuïtat, però que “renova i reforça en línia amb els nous temps, amb una marca més propera i moderna, capaç de transmetre per ella mateixa la voluntat de ser pioners en innovació, de progressar i de crear solucions noves en benefici dels clients i de la societat”. L’objectiu d’aquest canvi a una marca única també és fer un pas endavant en tant que grup financer internacional i de serveis globals, amb una marca igual a tots els països on es té activitat. Aquesta unificació ha de permetre incrementar les sinergies entre les diferents places, ser més eficients i eficaços en termes de comunicació, i cohesionar el sentiment de pertinença entre totes les persones que formen part del grup.  

El conseller executiu i director general, Xavier Cornella, explicat que “volem consolidar la fortalesa del nostre model bancari i fer front amb confiança a les oportunitats que se’ns obren de cara al futur”

El conseller executiu i director general, Xavier Cornella, ha explicat que “afrontem aquesta nova etapa amb la confiança que ens dona una trajectòria sòlida i responsable, i mantenint els valors que ens han permès créixer durant tot aquest temps. Volem consolidar la fortalesa del nostre model bancari i fer front amb confiança a les oportunitats que se’ns obren de cara al futur”. Cornella ha destacat que la nova marca “sintetitza els nostres orígens i els principis estratègics que ens han posicionat com a líders a Andorra. A la vegada, transmet els valors d’empatia i proximitat cap als nostres clients, pionerisme, capacitat de servei i compromís social que busquem en la nostra oferta de valor com a banc responsable i amb visió de futur. La nova marca ens apropa encara més a la nova economia de la qual ens volem sentir partícips, basada en la innovació i l’emprenedoria, valors que, d’altra banda, ens defineixen com a país i societat”.  

La unificació de la marca s’aplicarà de manera gradual en els diferents països on el grup és present i prescindirà de les marques locals de cada plaça financera. La nova denominació es declinarà en els diferents àmbits de negoci. A escala internacional, on el banc opera en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius, la denominació global passarà a ser Creand© Wealth Management i Creand© Asset Management, respectivament, mentre que a Andorra serà Creand© Crèdit Andorrà. 

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending