Crèdit Andorrà inicia els treballs per canviar la retolació de les oficines i passar a ser Creand

L’entitat bancària adopta finalment la controvertida denominació que es va anunciar fa dos anys i mig i s’ha anat implementant en primer lloc

Comentaris

El canvi de rètols a la seu central de Creand, antic Crèdit Andorrà.
El canvi de rètols a la seu central de Creand, antic Crèdit Andorrà.

Operaris d’empreses contractades per Crèdit Andorrà han iniciat aquest divendres els treballs per canviar la retolació de la central i les diverses oficines que hi ha al país. En els propers dies, totes les sucursals presentaran la nova marca: Creand. Fa dos anys i mig -des del novembre del 2020- que es va anunciar la controvertida denominació, que s’ha creat sota la tutela del publicista Toni Segarra.

Un cop implementada la marca en l’àmbit internacional a les filials d’Espanya, Luxemburg i Amèrica, ara és el torn d’aplicar-ho en l’àmbit andorrà. Així, Creand adopta diferents declinacions per identificar les diferents empreses del grup: Creand Crèdit Andorrà (Crèdit Andorrà, SA), Creand Asset Management (Credi-Invest, SA), Creand Assegurances Estalvi (Crèdit Assegurances, SAU), Creand Fundació (Fundació Crèdit Andorrà). La nova marca s’aplicarà a les oficines comercials i en l’entorn digital de l’entitat a partir d’avui i durant aquest cap de setmana (13 i 14 de maig).

IMG 8734
La cúpula del Crèdit Centre ja ha començat a canviar.

La seu central de Crèdit Andorra, en la seva cúpula, ja no té des de fa uns dies el rètol lluminós amb la històrica denominació. Sense lletres almenys per ara, el terrat ja presenta la coloració cromàtica corresponent a la tonalitat de la nova marca.

Etiquetes

Comentaris (40)

Trending