El Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra celebra el 25è aniversari

Amb aquest motiu hi haurà un premi a la fidelitat i un a l’establiment que hagi fet una millor comunicació digital en xarxes socials

L'aparador d'Opti k, guanyador del concurs de la Cambra.
L'aparador d'Opti k, guanyador del concurs de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis celebra el 25è aniversari del Concurs d’Aparadors de Nadal. Per aquesta edició tant especial s’ha decidit concedir dos premis més: el premi a la fidelitat, per aquells participants que fa més anys que hi participen, i un premi a l’establiment que hagi fet una millor comunicació digital en xarxes socials.

Les inscripcions per apuntar-se al concurs ja estan obertes, són gratuïtes i s’hauran de formalitzar abans del 12 de desembre. El establiments han d’estar decorats del 12 de desembre del 2022 al 6 de gener del 2023. El jurat emetrà el veredicte el dimarts 17 de gener del 2023 a les 20h, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, en format presencial.

A més dels premis extraordinaris el concurs continua tenint els habituals, amb el reconeixement al millor aparador del Principat, que consisteix en una inscripció gratuïta (despeses de desplaçament i d’estada incloses) al proper Retail Tour a una ciutat Europea de referència. També es concedeix un accèssit que té com a premi un forfait de temporada d’esquí, ofert per Grandvalira Resorts Andorra. A més es donen els premis a l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, i per l’aparador més sostenible.

Etiquetes

Comentaris

Trending