La CEA premia la trajectòria empresarial del Grup Calbó

Es guardons que tenen caràcter biennal han reconegut en la seva quarta edició la tasca de deu empreses i personalitats

Un instant de la gala on s'han entregat els premis.
Un instant de la gala on s'han entregat els premis. CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA)  ha lliurat els premis de reconeixement empresarial en el decurs de la gala que ha tingut lloc la nit de a Soldeu. Els guardons, que l’entitat va crear l’any 2016 amb motiu del seu desè aniversari, tenen caràcter biennal i en la quarta edició han reconegut la tasca de 10 empreses i personalitats.

El premi a la trajectòria empresarial ha estat pel Grup Calbó. Aquesta categoria destaca aquelles empreses que durant la seva trajectòria han demostrat la solvència i els coneixements per superar els inconvenients i mantenir-se com un referent empresarial.Tag Systems han rebut el d'empresa inclusiva, guardó que posa en valor la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional. And Beer, ha estat mereixedora del guardó a favor d’autònoms i microempreses. El Talent Sènior + 50 -la novetat d’aquest any- ha estat per Cooperativa Interurbana Andorrana.

Hi ha hagut altres guardons destacats, com el dedicat a la promoció de la igualtat, que ha estat per Ctrasa, i el reconeixement als pioners d’Andorra, que en aquesta convocatòria ha estat per Pere Besolí. El Premi FEDA a la Sostenibilitat s’ha concedit al Grup l’Home del Sac. L'Andorra Recerca +Innovació a l’Emprenedoria i/o Innovació ha estat per Manel Garcia, CEO d’Univers Bomosa en reconeixement per la implementació amb èxit d’una nova idea, servei o producte.

En la categoria de Projecció Internacional ha estat guardonada l’empresa Commencal. Amb aquest premi, el jurat distingeix aquelles empreses que aconsegueixen desenvolupar la seva activitat empresarial a diferents llocs del món.

Finalment, en la categoria de reconeixement personal a l’activitat de promoció de la Marca Andorra les sòcies i socis de la CEA a través del vot telemàtic, han atorgat el seu vot a l’esquiador, Joan Verdú.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending