Els veïns del Pas, insatisfets amb l’alternativa comunal a la caseta de Turisme

Des de l’Associació es mostren descontents amb la proposta de construir-ne una rèplica al carrer Sant Jordi i segueixen defensant que caldria rehabilitar l’edifici i no enderrocar-lo

-
-

El comú d’Encamp ha comunicat oficialment als veïns del Pas de la Casa que la tradicional caseta de la Unió Proturisme té els dies comptats. Malgrat que bona part dels habitants de la localitat reclamaven que aquesta es rehabilités i es mantingués, la corporació la derruirà en el marc de la remodelació dels entorns de l’esglèsia. Per a intentar mitigar el descontentament, es vol en un futur construir-ne una reproducció al carrer Sant Jordi. La solució, però, no agrada gens als veïns.

Així ho ha explicat a Altaveu el president de l’Associació de Veïns i Comerciants, Òscar Ramon. La proposta d’una futura reproducció un cop es tiri endavant la reforma del carrer Sant Jordi “no ens satisfà en absolut”. Clar i contundent. El que es voldria és que l’edifici, per tot el que ha representat històricament per a la població, es pogués rehabilitar, fet que, des del comú, no es considera viable.

“Ens agradaria que ens reparés”, apunta Ramon, que lamenta que “se’ns digui que no hi ha res a fer”. Al final, no amaga una certa resignació: “és el que hi ha”.

L’enderrocament de la caseta tindrà lloc en les setmanes vinents. De res ha servit, doncs, la campanya impulsada a Change.org. Els creadors de la crida recordaven que és un dels pocs edificis simbòlics i històrics que encara queden al Pas. La proposta va rebre també el suport dels consellers del Partit Socialdemòcrata a la minoria del comú encampadà.

Etiquetes

-

Relacionat

El comú d'Encamp 'reconstruirà' la caseta de turisme del Pas en un altre indret i el PS s'hi oposa
-

Relacionat

Veïns del Pas reclamen que es mantingui i es restauri la caseta turística

Comentaris (2)

Trending