Els urbans d’Encamp investiguen els danys misteriosos d’un mur a l’aparcament de la Palanqueta

El cos sospita d’un accident per part d’un vehicle i ha obert una enquesta per mirar d’esclarir què ha passat

El tros del mur afectat pel misteriós sinistre.
El tros del mur afectat pel misteriós sinistre.

Un tros del mur que hi ha a l’entrada de l’aparcament de la Palanqueta d’Encamp ha aparegut aquest matí després i caigut a terra sense que, per ara, se sàpiga què ha passat i qui hauria estat el responsable. El servei de circulació de la parròquia iniciarà una investigació per mirar d’esbrinar les causes del fet, al mateix temps que s’està a l’espera de poder reparar els desperfectes.

Els vianants que aquest migdia passejaven per l’entrada nord del Prat Gran s’han sorprès en descobrir com un tros d’un dels murs que marquen l’entrada a l’aparcament de la Palanqueta havia caigut a terrat. Els desperfectes en la petita paret són, com a mínim, destacables. Des del servei de circulació de la parròquia, s’ha apuntat a Altaveu que encara no es té clar què ha passat i que en les properes hores s’iniciarà una investigació per treure’n l’entrellat.

La sensació que es té és que algun vehicle hauria topat amb el mur, provocant la caiguda del tros de pedra. I és que, sembla clar que algun impacte fort ha hagut de rebre la petita paret, tot i que a la zona propera no s’han trobat restes de cap cotxe ni vehicle. Pel que fa a l’hora dels fets, es creu que hauria passat al llarg del matí, justament quan els efectius del cos disponibles estaven destinats a vigilar la zona de Prada de Moles, on es jugava l’Andorra-Hércules, i la cursa Otso 25K.

Es preveu iniciar la investigació preguntant als locals de la zona, buscant algun possible testimoni dels fets. Al mateix temps, també s’ha avisat als serveis de manteniment del comú perquè, al llarg dels propers dies, es reparin els danys.

Comentaris

Trending