Els ponts tibetans seran un dels grans reclams del circuit turístic que vol tirar endavant Demòcrates de Canillo

L'objectiu, segons Francesc Camp, és desestacionalitzar l'oferta de la parròquia

Francesc Camp i Cerni Pol.
Francesc Camp i Cerni Pol.
Demòcrates Independents de Canillo ha fet l’acte de campanya d’aquest dimecres a l’inici del camí que porta a la Vall del Riu, perquè és precisament el punt de sortida del projecte de ponts tibetans que ha impulsat l’actual corporació. Serà un nou atractiu turístic per “desestacionalitzar” l’oferta de Canillo, ha plantejat el candidat a cònsol major, Francesc Camp. És a dir, per atraure turistes més enllà de l’hivern, i complementar el Mirador del Roc del Quer, aposta taronja que ha estat un èxit, ja que rep més de 200.000 visitants l’any. Els ponts tibetans seran atracció estrella del gran circuit per la parròquia que vol tirar endavant la candidatura Demòcrata.

Camp ha recordat que Canillo compta amb molts atractius turístics i que “és el moment d’enllaçar-los”. Però el circuit superarà els 40 quilòmetres, pel que la idea és enllaçar-lo amb camins, ginys mecànics i vehicles elèctrics perquè el puguin fer famílies, gent gran o persones que no tenen una gran condició física.

Els atractius són molts: el Roc del Quer, els ponts tibetans, l’oferta d’ENSISA -també la de l’estiu-, el romànic, i d’altres propostes culturals. “Ho volem fer senzill, atractiu i dinàmic”, ha manifestat el cap de llista.

Per la seva part Cerni Pol, número 5 de la candidatura, ha estat l’encarregat de detallar el projecte dels ponts tibetans. Té un cost de 2,6 milions d’euros i inclou una passarel·la de 600 metres, “de les més llargues del món”, així com una passarel·la que arribarà fins al mirador del Roc del Quer.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending