Restablerta la circulació a l'N-260 després que els manifestants hagin tallat la via

Les accions de protesta estan emmarcades en la vaga general contra el judici de l'1-O dels polítics independentistes

-
-
Restablert el trànsit a l'N-260 a l'altura de la Seu d'Urgell després que durant el matí hi hagi hagut dos talls que han afectat la circulació. Els manifestants han continuat les seves protestes emmarcades en la vaga general contra el judici de l'1-O dels polítics independentistes en altres punts de la ciutat després que els Mossos d'Esquadra els intentessin desallotjar. De manera que, la carretera ha patit afectacions en dues ocasions i en la primera els Mossos han pogut desmuntar el piquet.

Així doncs, diversos ciutadans de la Seu així com membres del Comitè de Defensa per la República (CDR) de l'Alt Urgell mostren la seva indignació pel judici que s'està celebrant al Tribunal Suprem de Madrid. Els manifestants havien tallat el pas amb diversos contenidors i amb el lema "Sense drets no hi ha llibertat" i fent referència també a la "vaga general".

Les mobilitzacions s'han iniciat a tres quarts de set d'aquest dijous al matí amb un esmorzar popular i han continuat per l'interior de la Seu fins arriba a l'entrada oest de la ciutat, punt on s'han aturat i han establert un piquet. El primer tall ha incidit en la circulació aproximadament durant una hora, ja que els Mossos d'Esquadra l'han desmuntat i han desallotjat la vintena dels manifestants que hi havia. Al voltant de les deu del matí un centenar de mobilitzats han decidit tornar a tallar de nou la carretera i a dos quarts de dotze els Mossos d'Esquadra han volgut desmuntar el tall altre cop per restablir la circulació. Malgrat que davant de la resistència dels manifestants no ho han aconseguit. Finalment, la concentració s'ha desplaçat pel centre de la Seu, restablint així la circulació en aquest punt de l'N-260. 

 

Etiquetes

-

Relacionat

Mobilitat alerta de possibles retencions a la frontera per la vaga general a Catalunya

Comentaris (1)

Trending