Mobilitat alerta de possibles retencions a la frontera per la vaga general a Catalunya

El CDR de l'Alt Urgell convoca diverses mobilitzacions a la Seu per aquest dijous amb motiu del judici als polítics independentistes

-
-
Mobilitat ha alertat de possibles retencions per aquest dijous a causa de la vaga general que tindrà lloc a Catalunya amb motiu del judici als polítics independentistes. Així doncs, les cues es podrien produir a l'entrada i sortida del Principat a través de la frontera del riu Runer. D'entrada el Comitè de Defensa per la República (CDR) de l'Alt Urgell ha fet una convocatòria per demà a les 6.45 a la rotonda del Pifarré a l'N-260, així com altres concentracions al llarg del dia a la Seu.

És cert però que les jornades de protesta en el marc de causes independentistes han comportat, en algunes ocasions, retencions al trànsit o bé talls a la carretera que han afectat la circulació tant per entrar com per sortir del Principat. De tal manera que el servei de Mobilitat del país ha volgut prevenir-se abans que hi pugui haver qualsevol afectació.

El que és evident és que aquest dijous el Comitè de Vaga la Seu d'Urgell sortirà al carrer amb el lema "L'autodeterminació no és delicte". Més enllà de l'esmorzar hi ha prevista una manifestació a Plaça Catalunya a les 9 del matí i una concentració a les 18 hores de la tarda a la Plaça dels Oms de la ciutat alturgellenca. En el marc de la vaga general a més de fer una crida a aturar l'activitat laboral, també s'anima a fer una vaga de consum. 

Etiquetes

Comentaris

Trending