Els liberals d’Andorra la Vella també aproven l’aliança territorial amb el PS 

Els militants de la capital se sumen als d’Escaldes-Engordany i Encamp que van validar l’acord a finals de juliol, la resta s'hauria de pronunciar abans del dia 20

El president del partit i membre del comitè de la capital, Jordi Gallardo, dirigint-se als afiliats durant el congrés que va validar l'acord amb el PS.
El president del partit i membre del comitè de la capital, Jordi Gallardo, dirigint-se als afiliats durant el congrés que va validar l'acord amb el PS.
Els liberals d’Andorra la Vella també beneeixen l’acord de la direcció amb el Partit Socialdemòcrata (PS) per presentar candidatures territorials conjuntes a les properes eleccions generals. El comitè parroquial de la capital ha donat el vistiplau a l’acord amb el PS aprovat en el darrer congrés nacional per iniciar les negociacions per poder presentar candidatura conjunta a la llista parroquial.

L’acord amb el PS ha rebut un ampli suport pel comitè parroquial d’Andorra la Vella, que s’ha reunit aquest vespre. L’aprovació per part dels comitès parroquials és un requisit imprescindible per poder presentar llistes conjuntes, com han recordat des de la formació, ja que el congrés nacional va donar potestat a cada comitè per decidir si creuen oportú portar-lo a terme. L’executiva liberal va marcar inicialment als comitès liberals un termini que finalitza el 20 de setembre per decidir si consideren adient presentar llistes conjuntes amb el PS, deixant la porta oberta a allargar-lo en funció de les especificitats de cadascun. 

Des de Liberals d’Andorra es considera molt positiu que ja siguin tres els comitès parroquials -els altres dos són Encamp i Escaldes- que hagin aprovat l’acord amb el PS, i espera que els restants es pronunciïn pròximament. A la Massana i sobretot a Sant Julià es considera molt poc viable que hi hagi entesa. El fet que l’horitzó electoral es situï, molt probablement, a la primavera del 2019 continua donant marge als comitès de les dues formacions per iniciar les negociacions que, en cas d’acord, permetran elaborar les llistes i establir la coordinació necessària entre els dos partits.

Etiquetes

Els dos consellers liberals a la minoria encampadana, Jordi Troguet i Maribel Lafoz.

Relacionat

Els liberals d’Escaldes i Encamp acorden concórrer junts a les eleccions amb els socialdemòcrates
Jordi Gallardo, Amadeu Rossell i França Riberaygua quan la relació era bona.

Relacionat

L’executiva liberal ‘consuma’ la dimissió de la vicepresidenta Riberaygua, que també renuncia a la militància
Imatges dels dos congressos: els liberals en la recta final i els socialdemòcrates just en l'inici.

Relacionat

Liberals i socialdemòcrates escenifiquen l’aval a una aliança territorial que ja saben que no hi serà a totes les parròquies

Comentaris (2)

Trending