Els ‘damnificats’ per ‘The Cloud’ tindran el barri endreçat el 5 de juliol

El comú d’Andorra la Vella posa en marxa les obres de la connexió urbanística entre l’avinguda Meritxell, Fener Bulevard i el carrer Riberaygua i travesseres, que han de durar cinc mesos

Comentaris

-
-
Si les previsions no fallen, els carrers adjacents a l’indret on estava previst construir el fallit ‘The Cloud’ podran lluir de l’endreça urbanística de la zona a partir del 5 de juliol. Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida a les obres de connexió de l’avinguda Meritxell amb el Fener Bulevard i el carrer Riberaygua i travesseres. S’hi pensa fer una inversió d’1,2 milions d’euros i els treballs haurien d’estar acabats en cinc mesos.

Els primers carrers on s’actuarà serà Prat Primer i la Borda. En una segona fase s'intervindrà al carrer Sant Salvador, l'avinguda Riberaygua i una part de la plaça pública que substitueix formalment el projecte de ‘The Cloud’. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i el conseller d’Obres Públiques i Aparcaments, Josep Antoni Cortés, han visitat aquest migdia l’inici de les obres. Els treballs impliquen la pavimentació de tota la zona i l'embelliment, amb bancs i zones d'esbarjo, ha indicat Cortés en declaracions recollides per l’agència ANA. Serà un espai per a vianants per tal que la ciutadania "gaudeixi de la ciutat i dels eixos comercials", ha defensat, amb menys contaminació. A la plaça també s'hi posaran bancs i un amfiteatre amb escales "que dignificarà molt" aquest espai de l'avinguda Meritxell.

La cònsol ha defensat que era de "justícia" fer aquest projecte, el qual té un pressupost d'1,2 milions d'euros. "Després de tres anys esperant que es facin obres a aquest sector ja podem dir que es duen a terme", ha reivindicat, per poder fer "aquesta unió urbanística tan important per a la zona", també pensant en els comerciants. La zona estarà totalment tallada al trànsit i només hi podran accedir els vehicles que vagin als dos aparcaments privats que queden afectats dins aquesta nova connexió, així com els que vagin a l'Starc Hotel, "en el cas que mai s'arribi a fer", ha plantejat la cònsol. També s'habilitaran zones de càrrega i descàrrega.

Comentaris

Trending