Els companys de classe del noi mort en l’incendi li reten un homenatge a peu de carrer

(AMB VÍDEO) Una vintena de persones s’ha reunit a l’avinguda Carlemany per llegir alguns textos i dipositar flors a les tanques que protegeixen l’edifici malmès

-
-
Companys de classe de Marcelo Ruiz, el noi que va perdre la vida dijous en no poder superar les greus lesions internes que li va provocar la inhalació de fum de l’incendi que hi va haver dissabte passat en un edifici de l’avinguda Carlemany d’Escaldes, han retut aquesta tarda un sentit homenatge al jove i també a la seva mare, que també va morir arran del mateix sinistre.

Una vintena de persones -sota l’atenció d’agents de circulació del comú escaldenc, que miraven de garantir que es respectés un mínim distanciament social- han protagonitzat un emotiu acte en què s’han llegit alguns textos abans de dipositar diversos rams de flors, que han acabat majoritàriament lligats en les tanques que envolten l’edifici sinistrat, per evitar que els vianants no s’acostin massa a l’immoble.

Tot i que tot just ha fet dos mitjos cursos a l’institut espanyol de la Margineda -Marcelo i la seva mare, Jessica Márquez, de 42 anys, van arribar al país a principi del 2019-, el jove estudiant i futbolista, que havia fet 16 anys el 8 d’abril, s’havia guanyat l’estima de tots els companys. Els de la classe i de més enllà. També a l’Inter d’Escaldes, a l’equip cadet del qual jugava el jove, lateral esquerre, havia deixat una gran petjada.

Just abans de l’acte que s’ha fet al bell mig de l’avinguda Carlemany, a l’altura del número 55, altres companys han mantingut una videoconferència amb els familiars -un germà, una cosina i una tieta- del noi, de nacionalitat peruana, que s’han traslladat al Principat per gestionar tots els tràmits legals necessaris. També aquesta trobada telemàtica, just poques hores abans que es procedís a la incineració dels cadàvers de mare i fill, ha estat molt emotiva. La família de Marcelo, malgrat la tragèdia, ha quedat gratament agraïda de la bona acollida que havia tingut el seu jove familiar.

 

Comentaris (5)

Trending