Els comerciants del Pas treballen en un bus amb bitllets barats per portar treballadors d'Acs i l'Ospitalet

Demanen més policia i agents de circulació a la població durant l'hivern

-
-
L'Associació de veïns i comerciants del Pas de la Casa ha demanat una sèrie de millores al ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo en la reunió que han mantingut aquest dimarts a la població encampadana. Una de les propostes ha estat la de posar en marxa un transport públic a un preu molt econòmic per a poder portar treballadors des de les poblacions franceses d'Acs-dels-Tèrmes, Merens, i de l'Ospitalet. El bus estaria finançat per l'ajuntament d'Acs i l'utilitzarien unes 30 persones cada dia.

El transport públic ha centrat bona part de la reunió perquè els comerciants i veïns també han demanat una revisió del preu dels abonaments del clípol entre el Pas de la Casa i les altres poblacions del país. El director d’Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transport del Govern, Josep Pujol s'ha compromés a estudiar la petició i a reforçar la línia durant l'hivern. Pel que fa al bus des de les poblacions més properes de França, la idea és seguir la fórmula del que uneix la Guingueta d'Ix amb Perpinyà i que té un preu d'un euro gràcies a la subvència del consell regional.

Durant la reunió, l'associació ha presentat un programa d'activitats per a l'any vinent i han proposat la creació d'un museu de la neu que permetria donar més vida a la població. També han demanat més policies i agents de circulació per a la temporada d'hivern. En relació al calendari d'activitats, Gallardo ha dit que ho comentaria amb la ministra de Turisme, Verònica Canals perquè tinguin el suport necessari des del Govern.

                                                                                                                 

 

 

 

 

 

Comentaris (3)

Trending