Els Castellers d’Andorra aporten mil euros al fons de solidaritat

L’entitat remarca que en moments com l’actual cal fer “pinya” perquè “el país i les persones ho necessiten i no deixarem que això caigui”

Foto de grup dels Castellers d'Andorra.
Foto de grup dels Castellers d'Andorra.

Els Castellers d’Andorra han aportat 1.000 euros al fons solidari impulsat pel Govern per recollir fons per a la lluita contra el coronavirus. Des de l’entitat s’ha posat en relleu que, en aquests moments tan complicats, és l’hora més que mai de “fer pinya” per poder superar conjuntament l’emergència sanitària que ha suposat l’expansió de la Covid-19.

Així ho ha informat el grup a través de les xarxes socials. En el comunicat, es remarca que “des dels Castellers d’Andorra estem molt conscienciats dels moments que estem vivim actualment, actualment amb la pandèmia del coronavirus i tots els efectes que està comportant, des del confinament a les nostres llars l’afectació a la vida quotidiana, a les feines, el risc per a la nostra salut i, fins i tot, la pèrdua d’amics o éssers estimats”. Per aquest motiu, es decideix fer l’aportació al fons solidari engegat per Govern. En concret, una donació de 1.000 euros.

Des de l’entitat s’apunta que la decisió “suposa un gran esforç”, però indica que “en moments com aquests no només hem de fer pinya quan fem un castell sinó (...) perquè el país i les seves persones ho necessiten i no deixarem que això caigui”. Afirmen que “ara s’ha de donar més pit que mai”.

El fons de solidaritat va ser creat pel Govern per recaptar diners per lluitar contra el coronavirus. Fins ara, les aportacions realitzades sumen més d’1,3 milions d’euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending