Els banders ‘localitzen’ un senglar nedador

El cos ‘caça’ al riu Gran Valira un porc fer i recorda que és habitual que moltes espècies usin els cursos fluvials per desplaçar-se

-
-
Que cada cop més animals salvatges s’acosten als nuclis urbans, habitats, és un fet. I segons els banders, també és normal que algunes espècies usin els llits dels rius per poder-se desplaçar amb més facilitat del que ho farien en altres indrets. És el cas d’un porc senglar que el cos de control de la fauna -entre altres coses- ha localitzat aquest dijous al riu Gran Valira.

L’animal no ha dubtat a ficar-se a l’aigua i fer unes braçades per poder creuar el riu en un tram en el que queda clar que el riu està canalitzat. El senglar nedava amb tota la naturalitat i sense immutar-se per la presència humana, almenys, el banders que l’han ‘caçat’ amb la càmera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest matí un

Comentaris (4)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.