Els amants del futbol hauran de pagar deu euros més al mes si volen veure el mateix que fins ara per TV

Andorra Telecom divideix en tres paquets diferents l’oferta televisiva sobre futbol que proposava fins ara i deixa en 35 euros en lloc dels 25 actuals la subscripció global als tres productes

Comentaris

-
-
Els amants del futbol que vulguin veure per la televisió -legalment, és clar, i a través dels productes audiovisuals que ofereix Andorra Telecom- el mateix que fins ara veien a través de l’operadora pública estatal hauran de pagar deu euros més que fins ara. L’oferta global que fins ara estava reunida en un sol paquet i que ara serà la suma de tres propostes diferenciades passarà de 25 a 35 euros mensuals. L’encariment és producte de l’encariment dels drets televisius que ha hagut d’afrontar Movistar , que al capdavall és l’oferent dels canals.

Segons que ha explicat aquest dimarts Andorra Telecom, els usuaris del paquet futbol podran triar a partir d’avui entre tres paquets diferenciats: beIN sports LaLiga, Movistar Liga de Campeones,  Movistar Partidazo, o bé totes tres opcions. Per separat tindran, respectivament, un cost de 15 euros, 15 euros i 11 euros. La suma global, doncs, donaria 41. Els usuaris que desitgin contractar els tres paquets tindran un descompte de 6 euros quedant el preu global en els 35 euros.

El canal beIN sports LaLiga ofereix vuit partits de cada jornada de LaLiga Santader, incloent-hi un partit del Barça o del Madrid cada setmana, així com tots els partits de LaLiga1l2l3 i la Copa del Rei per 15 euros al mes. El canal Movistar Liga de Campeones inclou els partits de la Champions League, de la Europa League i els millors partits de la Premier League i la Bundesliga, per 15 euros al mes. El canal Movistar Partidazo dona el millor partit de LaLiga Santander i de LaLiga 1l2l3 cada setmana, per 11 euros al mes.

La nova oferta de Movistar comporta un increment de preus de futbol de deu euros si s’agafa el complet. El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que el continu augment de preus en la venda dels drets de televisió de la Champions i les principals lligues europees porta associat inevitablement la pujada de les tarifes als clients. “Sembla que aquesta tendència anirà a més en els pròxims anys. Les televisions cada cop han de pagar més per poder emetre la lliga espanyola, l’anglesa, la francesa , l’italiana o les competicions de seleccions. Els canals en obert pràcticament ja no tenen drets sobre cap competició. I els increments els acaba pagant l’espectador”, ha explicat Casadevall.

En aquest sentit ha apuntat que la nova paquetització pot compensar parcialment l’augment de preus, ja que permetrà l’usuari escollir entre les opcions que millor s’ajustin als seus interessos. Durant el mes d’octubre els usuaris de l’ oferta de futbol han d’escollir des del web d’Andorra Telecom o trucant al 115 quina opció volen. Casadevall ha insistit que és important que es dugui a terme la gestió ja que els clients que fins ara tenen contractat tot el futbol se’ls aplicarà la proposta equivalent que inclou els tres paquets.

Pel que fa als usuaris del paquet Premium, que inclou tota l’oferta de cinema, sèries i esports, passaran a pagar 47 euros en comptes de 41,80 euros (igi inclòs).

Comentaris

Trending