Els abonats de les piscines d'Escaldes podran fer ús de l'Spa termal de Caldea

S'ha signat un acord entre el Comú i l'espai termolúdic per tal de millorar els serveis oferts, que també inclou poder utilitzar les instal·lacions de pàdel a uns preus molt avantatjosos pels usuaris

El director general de Caldea, Miguel Pedregal, i la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, amb l'acord signat aquest dimecres.
El director general de Caldea, Miguel Pedregal, i la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, amb l'acord signat aquest dimecres.
Amb la reobertura de les piscines comunals d'Escaldes-Engordany, el comú i Caldea han signat, aquest dimecres, un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar els serveis oferts als usuaris d'ambdues instal·lacions. Així doncs, els abonats a les piscines podran fer ús no només de les equipaments comunals, sinó també a l'Spa termal i del pàdel de Caldea a uns preus molt avantatjosos. Al mateix temps, els socis del club Caldea també podran utilitzar la piscina i el nou rocòdrom del Comú situat al carrer Fiter i Rossell, i que s'ha inaugurat recentment.
 

D'aquesta manera, els usuaris de les piscines escaldenques podran gaudir de les pistes de pàdel de Caldea per un preu de 5 euros l'hora i un val de descompte de 4 euros per cada dues entrades al preu resident. Per la seva banda, els abonats al club Caldea tindran accés a les piscines de dilluns a divendres entre les 7 i les 17.30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Quant al rocòdrom, l'accés estarà disponible els dies lectius de 17 a 22 hores excepte els dimecres que podran disposar de les instal·lacions entre les 15 i les 22 hores.

Comentaris

Trending