Les urnes converteixen l’onada blava liberal en mar plana

Josep Maria Cabanes reconeix que no han trobat la manera de captar el vot útil i de fer passar el missatge

Comentaris

Víctor Filloy i el cap de llista de Liberals, Josep Maria Cabanes.
Víctor Filloy i el cap de llista de Liberals, Josep Maria Cabanes.

El resultat fantàstic per Liberals que havia pronosticat el seu candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes ha quedat fet miques ja a l'inici de l'escrutini. L'anomenada 'onada blava' ha acabat convertida a les urnes en una mar plana i ben plana. Els resultats han estat acollits a l'hotel onn estaven reunits els candidats han estat rebuts amb estupefacció i sorpresa. Liberals es queda sense representació al Consell General.

Les urnes han transformat l'anomenada onada blava liberal en una mar plana. Decepció, aquesta ha estat la paraula més utilitzada pels candidats liberals començant pel president del partit Josep Maria Cabanes i acabant per Josep Pubill, candidat a la llista nacional. Aquest darrer ha explicat que ara caldrà analitzar els resultats però una primera impressió és que la divisió amb Acció els ha penalitzat.

Cabanes es lamentava que els resultats no han acompanyat el que ha considerat com "una bona campanya". També s'ha referit al fet que el partit més antic d'Andorra hagi quedat fora del Consell General i que se li presenti un futur més que complicat. No s'ha d'oblidar que Liberals tenia dos ministres a l'actual Govern, Victor Filloy i Jordi Gallardo. Cabanes ha destacat els bons resultats de Concòrdia i d'Andorra Endavant i ha subratllat la bona campanya dels liberals que "ha estat prudent i amb moderació". Ha reconegut que no han trobat la manera de fer passar el missatge i de captar el vot útil.

El candidat ha fet esment a l'escissió amb Acció i "això mai suma". Després de les generals, Cabanes ja pensa en les comunals. "Hem de continuar creixent en afiliats com estem fent".

El secretari d'Estat en funcions Èric Bartolomé ha mostrat la seva decepció "perquè no podrem reeditar el paper de la darrera legislatura" i ha reconegut que ara caldrà fer un replantejament.

Comentaris (17)

Trending