Últims serrells de campanya abans del repòs i l’examen final

Els candidats a cap de Govern amb alguns dels seus assessors s’han fet les fotos de conjunt de rigor sol·licitades pels mitjans de comunicació com a pas previ per agafar-se unes hores de descans després de dues intenses setmanes de feina

Comentaris

Els candidats i el seguici que els ha acompanyat a l'helistop de l'hospital.
Els candidats i el seguici que els ha acompanyat a l'helistop de l'hospital. Toni Solanelles

La jornada de reflexió suposa un teòric mig dia de repòs per als caps de llista nacionals, per als candidats a cap de Govern. Mig dia, si es vol dir així, perquè les primeres hores de la jornada, a banda de repassar deures pendents, les passen fent-se les tradicionals ara ja també a Andorra fotos de rigor que il·lustraran la jornada electoral per excel·lència. El dia D. És dissabte per tancar els darrers compromisos de campanya abans de descansar una estona i afrontar l’examen final.

Els candidats han iniciat la jornada al tomb de la Casa de la Vall, on estaven citats per l’Agència de Notícies Andorrana (ANA) i després s’han traslladat a l’avinguda Carlemany seguint la demanda de ‘Diari d’Andorra’. L’últim punt del recorregut ha estat l’helistop de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, que ha permès a Xavier Espot, Pere López, Josep Maria Cabanes, Judith Pallarés i Cerni Escalé (la candidata d’Andorra Endavant, Carine Montaner, s’ha despistat i no ha estat a temps de la foto) veure unes magnífiques vistes de la vall central del Principat.

El dia era clar, fins i tot assolellat, la temperatura era agradable i no ha calgut lamentar cap urgència sanitària que obligués a desmantellar la infraestructura, un requisit respecte del qual l’Altaveu, que era qui ha sol·licitat poder fer la foto des del capdamunt de l’hospital, era conscient que podia passar. Poder pujar fins a la zona d’aterratge i enlairament d’helicòpters de l’hospital ha estat una bona experiència per a tots els candidats i acompanyants i assistents. La foto de l’Altaveu que il·lustrarà demà l’arrencada de la jornada electoral va a càrrec del fotògraf Jordi Pujol.

Comentaris (4)

Trending