PS+Agrupament Encampadà proposen ampliar el Museu Nacional de l'Automòbil en una nova ubicació

L'aliança socialdemòcrata a Sant Julià promet fer de la parròquia un referent per a l'esport

Marta Pujol, Susagna Venable i Maria Alaminos davant el Museu de l'Automòbil a Encamp
Marta Pujol, Susagna Venable i Maria Alaminos davant el Museu de l'Automòbil a Encamp

La candidatura de PS+Agrupament Encampadà ha reivindicat el patrimoni cultural. La primera suplent de la llista, Maria Alaminos, ha assenyalat la necessitat de recuperar el projecte d'ampliació del Museu Nacional de l'Automòbil i d'obrir les portes de Ràdio Andorra perquè es pugui visitar.

 

Alaminos defensa que Encamp és una parròquia rica en patrimoni, però considera que hi ha equipaments que cal revalorar, i un d'ells és el Museu Nacional de l'Automòbil, que creu que ha quedat petit. És per això que aposten per recuperar l'antic projecte d'ampliació i buscar-li un nou emplaçament a la parròquia per tal de “posar-lo al centre del turisme encampadà i sentir-nos orgullosos de la mostra que tenim”.

En la mateixa línia, la candidata socialdemòcrata ha manifestat que “és gairebé un pecat cultural” que Ràdio Andorra no tingui una explotació turística. “És un gran baluard històric que hauríem de poder gaudir”, ha sentenciat Alaminos, recordant la seva importància com a emissora i pel seu paper en la història europea, de guerra i postguerra.

D'altra banda, la coalició socialdemòcrata a Sant Julià de Lòria ha expressat aquest dimarts que vol convertir la parròquia en un dels referents esportius del país, per això promourà l’esport de base com a factor de cohesió social i dinamització econòmica. Ho ha explicat el segon suplent de la territorial, Marc Ferré, recordant tot el que aportava el desaparegut Club Esportiu Sant Julià, amb equips a totes les categories de base.  Ha indicat que amb la celebració dels diferents partits es generaven un seguit de sinergies amb els comerços de la parròquia i per això entén que “la celebració d’esdeveniments esportius és un reclam molt positiu i contribueix a donar força i vida a la parròquia”. Creu que cal relacionar la parròquia amb esports com l'esquí de fons, el ciclisme, les curses de muntanya, la pesca esportiva i els trial i que Andorra Turisme “faci campanyes vinculant turisme i esport i on Sant Julià hi sigui present”.

 

 

Comentaris (2)

Trending