PS i Agrupament s’alien per defensar que “som l’opció del canvi” a Encamp

La candidatura, sense SDP, considera que el fet de tenir només la llista demòcrata al davant farà “més fàcil” poder postular-se com la proposta que aposta per la renovació al país i a la parròquia

Els cònsols encampadans han rebut les dues caps de llista i els presentadors.
Els cònsols encampadans han rebut les dues caps de llista i els presentadors. G.P.

L’aliança entre Partit Socialdemòcrata i Agrupament Encampadà -sense SDP en aquest cas- es presenta a Encamp amb la voluntat de defensar un “canvi” que consideren necessari. Un objectiu que consideren més factible tenint en compte que davant només tindran una altra llista, la de Demòcrates. La candidatura liderada per Marta Pujol i Susagna Venable es completa amb Maria Alaminos, Elisabet Pirot i Josep Lluís Agudo com a suplents.

Poc abans de les deu del matí -abans fins i tot del previst-, les dues caps de llista han arribat al comú. Els acompanyaven Jordi Torné i Joan Masjoan que han exercit de presentadors d’una candidatura amb 38 signatures i que vol esdevenir el “canvi”. Ho farà, però, sense se part de l’aliança socialdemòcrata que s’ha configurat a nivell nacional, ja que, en aquest cas, Progressistes-SDP no s’ha integrat.

“La intenció era que s’afegissin”, ha admès Pujol, però “no ho han considerat oportú”. La situació s’ha resolt situant el candidat més natural d’SDP, Aarón Comella, com a número 7 a la nacional. La cap de llista ha reconegut també que “sempre seria preferible més opcions per donar més pluralitat”, però també entén que el fet que només hi hagi dues propostes (PS+AE per un costat i Demòcrates per l’altra) fa “més fàcil” explicar que “som l’opció del canvi”.

Pujol ha explicat que “volem treballar en propostes positives pel país però sobretot per a Encamp i el Pas de la Casa”. Entre elles, ha destacat la de “cercar una millor coordinació entre les administracions” en àmbits com “l’energia, el transport o l’accessibilitat”.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 10.50.18

Comentaris (11)

Trending