Proposta ‘antí-Grifols’ de PS + X’Ordino a les territorials

L’aliança se centrarà a traslladar la negativa al projecte del laboratori que s’ubicarà a la parròquia al Consell General amb una llista que encapçala Jean Michel Armengol i Pere Mas

P

P.Candel / E.Pons

Comentaris

Enric Dolsa i Maria de la O Soto presentant la candidatura de PS + X'Ordino
Enric Dolsa i Maria de la O Soto presentant la candidatura de PS + X'Ordino

La coalició entre el Partit Socialdemòcrata i X’Ordino a la territorial ordinenca té un objectiu clar i concís: anar en contra del projecte de Grífols. La proposta se centrarà a dur fins al Consell General la negativa a la posada en marxa del laboratori, atenent que des del comú s’ha negat una consulta popular. La llista l’encapçala Jean Michel Armengol i Pere Mas, que es comprometen a apostar pel candidat del PS, Pere López, en cas d’haver d’investir un cap de Govern.

Amb Armengol i Mas al capdavant, la llista de PS + X’Ordino té com a suplents Núria Fius, Beatriz Litago i Lourdes Bague. Ha estat la darrera candidatura que s’ha presentat a la territorial aquest matí, i ho han fet Enric Dolsa i Maria de la O Soto cap a les 12:00h. Armengol ha assegurat que es tracta de la proposta que s’imposarà, “amb el panorama actual jo crec que tothom té les seves possibilitats i penso que la candidatura nostra en aquest cas serà la guanyadora”.

El motiu també es té clar. “El nostre projecte és anar en contra d’aquesta proposta de laboratori Grífols, i penso que la població d’Ordino en particular està en contra, presentant aquesta candidatura units fem força”, ha explicat Armengol. De fet, l’objectiu final és portar aquesta negativa fins al Consell General, atenent que el comú ha negat la possibilitat de fer una consulta popular.

Tenint en compte que aquesta coalició és una excepció per a la parròquia ordinenca, i que el PS a la resta del país ha pactat amb Progressistes-SDP, Armengol ha assenyalat que, en cas de guanyar, a X’Ordino es comprometen a votar per Pere López. “S’ha fet una declaració pública i ha quedat tot clar, però hi ha la promesa de donar suport a la investidura en cas de donar-se”.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 13.34.42
 

 

Comentaris (3)

Trending