Espot es compromet a iniciar les obres del túnel de Rocafort en la propera legislatura

Si renova el seu mandat com a cap de Govern, anuncia que en el pressupost 2024 ja hi haurà partides destinades a l'obra del vial de Sant Julià de Lòria

Comentaris

9d61f422 8ead 4e23 a4a4 19d6e2e8ad30
9d61f422 8ead 4e23 a4a4 19d6e2e8ad30

Xavier Espot ha anunciat que les obres del túnel de Rocafort s'iniciaran durant la propera legislatura i que en el pressupost del 2024 ja hi haurà partides per a l'obra. Això està condicionat a una victòria de Demòcrates a les eleccions d'aquest proper diumenge.

El pressupost 2024, sempre i quan Demòcrates estigui al Govern, ja tindrà partides destinades a la construcció del túnel de Rocafort. La inversió superarà els 20 milions d'euros i es compatibilitzarà la seva construcció amb la desviació de la Massana.

El cap de Govern en funcions, ha recordat que "Sant Julià de Lòria és la porta d'entrada d'Andorra. És una parròquia que necessita una pacificació del trànsit i necessita una millor qualitat de vida. Això passa per la construcció del túnel de Rocafort". La seva construcció, segons Espot, "és el final d'un camí que s'ha portat a terme durant els darrers dotze anys i en el qual hem anat fent passes per arribar fins aquí. Va ser un govern de Demòcrates el que va inaugurar el túnel de la Tàpia. En aquella legislatura també es va fer una inversió de cinc milions d'euros per desdoblar l'avinguda Francesc Cairat que ha pacificat ja una part del trànsit al centre de la població".

També ha recordat les millores que s'han efectuat a la CG1 en el tram entre Sant Julià i la frontera amb dos carrils en els dos sentits de circulació.

Comentaris (16)

Trending