Concòrdia considera Alay i Clua una bona dosi “d’il·lusió i experiència” per Andorra la Vella

Cerni Escalé presenta la territorial de la capital “amb l’objectiu de fer una campanya constructiva” i mantenir la coherència en la defensa de les idees de la formació

Ryan Nastor, David Astrié, Martí Alay i Cerni Escalé.
Ryan Nastor, David Astrié, Martí Alay i Cerni Escalé. Altaveu

Martí Alay i Miquel Clua són, per al líder de la candidatura nacional de Concòrdia, Cerni Escalé, una bona dosi “d’il·lusió i experiència” per Andorra la Vella. La formació que es presenta per primer cop a unes eleccions al Principat després de fer pocs mesos que funciona obertament es mostra “molt orgullosa” de l’equip que ha configurat per a la circumscripció territorial de la capital.

Escalé ha exercit de presentador juntament amb Ryan Nastor, que és la persona responsables de la gestió de les xarxes socials de Concòrdia. El cap de llista nacional de la formació ha assegurat que el seu homòleg per a Andorra la Vella genera “molt bones sensacions a la parròquia” i que l’objectiu és “fer una campanya constructiva i ser coherents” amb les idees i les directrius que defensa.

Cerni Escalé ha fet una crida als seus companys de grup per ser “humils, honestos i coherents” i vetllar per una millor conservació del patrimoni cultural i natural, treballar per la sostenibilitat del país i per la recuperació de la fractura social existent actualment al Principat. El candidat de Concòrdia no ha volgut pronosticar cap resultat. “Els electors decidiran i situaran a Concòrdia on pertoqui”, ha afirmat.

Llista Concòrdia Andorra la Vella
Llista Concòrdia Andorra la Vella

 

Comentaris (1)

Trending