CC+DA volen fer sentir “la veu de la Massana al Consell General i al Govern”

Carles Naudi i David Montané es defineixen com la candidatura de la continuïtat, amb experiència i un equip jove

Presentació candidatura CC+DA
Presentació candidatura CC+DA Albert Sanjuan

La candidatura formada per Ciutadans Compromesos+Demòcrates ha estat la primera que s’ha presentat al comú de la Massana. Carles Naudi (CC) torna a encapçalar la llista com ja ho va fer en els anteriors comicis generals del 2019. L’acompanya el què ha estat conseller general demòcrata aquesta legislatura, David Montané. Volen “fer sentir la veu de la Massana al Consell General i al Consell General”.

La llista l'han presentat l'excònsol major massanenc i un dels fundadors de Ciutadans Compromesos, David Baró, juntament amb Andreu Ribolleda amb una setantena d'avals.
Els dos candidats i els tres suplents han estat presents en el moment de la presentació. Naudi vol revalidar la victòria de fa quatre anys, comicis en què DA no va presentar llista. "Ens presentem amb un equip jove i amb experiència política. Som una candidatura territorial que en cas de victòria tenim altes probabilitats de fer sentir la veu de la Massana al Consell General i al Govern". Es presenta com "la continuïtat natural dels darrers quatre anys on hem estat formant part de la majoria parlamentària i de l'executiu". Tanquen la candidatura Natàlia Cusnir, Meritxell Ribera i Jan Visent.

Llista CC+DA
Llista CC+DA

 

Comentaris (10)

Trending