Un batlle que forma part de la junta electoral haurà ‘d’instruir’ la impugnació de les eleccions

Xavier Colom ha estat assignat per torn per conèixer de la demanda presentada per l’advocat Emili Campos per la via urgent i preferent

Vot judicial.
Vot judicial. ALTAVEU MÈDIA

Si no hi ha cap abstenció pel camí, que hi podria ser, un batlle que forma part de la junta electoral haurà de ser qui estudiï la demanda per la via urgent i precedent que pretén anul·lar les eleccions generals per defectes en el vot judicial. Hores d’ara, la petició formulada per l’advocat i elector d’Andorra la Vella Emili Campos la té sobre la taula el batlle Xavier Colom.

Després que se li assignés a una primera batlle, aquesta ho va remetre al batlle president entenent que era ell qui, per llei, havia de dirimir el cas plantejat per Campos. El president de la Batllia, David Moynat, que va participar en el procés electoral perquè va ser un dels diversos jutges que van prendre part en el trasllat dels sufragis rebuts en dipòsit a la seu judicial.

La demanda, que considera que no es va garantir la inviolabilitat del vot, es va passar per torn i ara ha estat assignat el cas al civilista i administrativista Xavier Colom, que caldrà veure si finalment assumeix l’anàlisi de la impugnació o també s’absten. I és que es dóna el cas que Colom és un dels batlles que juntament amb Alexandra Terés, que la presideix, i Stephanie Garcia formen part de la junta electoral.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending