Acció+Independents a la Massana es presenta com “l’alternativa als projectes polítics establerts”

Josep Fusté assegura que el canvi "comença per afrontar les problemàtiques que estan sobre la taula"

Presentació llista d'Acció+Independents a la Massana
Presentació llista d'Acció+Independents a la Massana Albert Sanjuan

Josep Fusté, que tot just va dimitir el passat dijous com a conseller del comú, és el cap de llista territorial d'Acció a la parròquia de la Massana i fa quatre anys va ser el primer suplent de D'Acord. Fa tàndem amb Rebeca Roger i assegura que "presenten com un projecte alternatiu als projectes polítics establerts al país". La llista l'ha presentat l'exconsellera comunal, Jael Pozo amb més de cinquanta avals.

Deixa clar que el canvi comença per afrontar totes les problemàtiques que estan sobre la taula amb "solucions immediates i realitzables". Entre les prioritats programàtiques, considera que tot anirà enfocat a l'habitatge, però hi ha altres aspectes com l'avortament que, segons apunta, s'haurà de tractar.

Fusté agafa el repte amb molta il·lusió i amb ganes de treballar. "Era necessari sortir del comú per encapçalar la llista", ha puntualitzat. No ha volgut focalitzar si serà una lluita amb la candidatura de CC+DA. Tanquen la llista com a suplents Laura Bragança, Manel Montoro i Francesc Guillem.

Llista d'Acció a la Massana
Llista d'Acció a la Massana

 

Comentaris (2)

Trending