El Tribunal de Corts busca l’exdirector d’Heliand perquè es presenti en un judici

Per a l’òrgan jurisdiccional, Jorge Barrigon, que està acusat d’una falsificació documental, es troba formalment en parador desconegut

-
-
L’exdirector d’Heliand Jorge Barrigon, immers en diferents plets amb el soci capitalista de la societat andorrana i, també, de Cat Helicòpters a Espanya, està acusat d’uns delictes menors d’alteració de document privat i d’ús de document privat inautèntic. El 12 de març se l’hauria de jutjar davant el Tribunal de Corts. Però aquest òrgan jurisdiccional no el troba. Almenys, ara mateix el considera en parador desconegut.

Per això ha hagut de publicar un edicte al BOPA per informar-lo que l’esmentada data se celebrarà la vista. I que se celebrarà sí o sí. Amb la seva presència o sense. Si és aquest darrer cas, podrà ser declarat rebel i es continuarà el procediment conforme a allò que dicta i estableix la llei. La falsificació documental de què se l’acusa estaria emmarcada en una denúncia presentada per la seva exdona, amb qui també manté diferents plets de caràcter civil majoritàriament arran de la seva separació conjugal.

Diverses fonts consultades han mostrat la seva sorpresa pel fet que ara Barrigon es trobi en parador desconegut. Fins fa ben poc, com a mínim se’l podia citar a través dels seus assessors legals al Principat. A més, seria de domini públic que de tant en tant es trasllada a Andorra. Més enllà de les seves responsabilitats familiars, diferents fonts consultades han assegurat que continuaria treballant en el projecte d’heliport privat que la societat Helinatura pretén impulsar en uns prats de Cal Gastó, a Fontaneda, a Sant Julià.

Comentaris

Trending