El sindicat de la policia declina reunir-se amb la mútua dels funcionaris per tractar la qüestió dels fraus

El CFPA recorda a la presidenta de la comissió de gestió de l’ens mutual que li va fer una demanda per escrit i que la resposta ha de seguir el mateix conducte

-
-
El Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) refusa reunir-se amb els membres de la comissió de gestió i control de la mútua de malaltia dels funcionaris i li reclama una resposta per escrit. L’ens mutual presidit per Yolanda Font va acordar en la reunió d’aquest dilluns mantenir una trobada amb els responsables de l’organització sindical dels policies per explicar-los la situació generada per les disfuncions en el pagament de les baixes.

El sindicat de la policia va enviar fa un parell de setmanes una carta a la presidenta de la comissió de la mútua demanant-li que els facilités tota la documentació relativa a les anomalies de pagaments, detallant els departaments on estan adscrites les persones afectades per les disfuncions, les quanties indegudes i el retornat si fos el cas. Tot plegat, és clar, respectant la deguda protecció a la intimitat.

Com es va acordar ahir durant la reunió de la comissió, Font ha enviat una comunicació al CFPA anunciant-li l’acord de la trobada i recordant que “de la reunió es realitzarà una acta”. “Amb aquesta finalitat -afegia la comunicació- us convidem a realitzar dues propostes de data que més us convingui”. La resposta del sindicat no s’ha fet esperar: “El CFPA no accepta cap resposta a la demanda d’informació que va efectuar, que no sigui per escrit tal i com se us va sol·licitar oficialment. Per aquest motiu declina qualsevol reunió amb els membres de la comissió de la mútua”.

Fonts sindicals han recordat que si s’ha fet una demanda per escrit és per obtenir una resposta escrita amb una documentació annexada. I que, en qualsevol cas, “és sorprenent” que es pugui negar una informació que, suposadament, el Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) ha fet pública a través de les xarxes socials.

-

Relacionat

La mútua dels funcionaris manté la quota en l’1% però pretén oferir més cobertura i reconèixer més complements

Comentaris (1)

Trending